Cremoncello Nocciola (Hazelnoot) – Een Ambachtelijke Likeur Vol Smaak en Passie Het Verhaal van Cremoncello Nocciola Cremoncello Nocciola is een betoverende hazelnootlikeur die het beste van de Siciliaanse natuur in zich draagt.
Flesinhoud: 50 ml
Het Verhaal van Cremoncello Pistacchio: Een Reis door de Smaken van Sicilië Cremoncello Pistacchio is niet zomaar een likeur; het is een eerbetoon aan de rijke tradities, de vulkanische aarde en het onmiskenbare karakter van Sicilië.
Flesinhoud: 500 ml
Cremoncello Mandorla: De Essentie van Sicilië in een Fles Dompel jezelf onder in de verfijnde smaakbeleving van Cremoncello Mandorla, een sublieme samensmelting van traditie, vakmanschap en de pure, zonovergoten rijkdom van Sicilië.
Deze 100% speltjenever is gestookt van biologisch geteelde speltmout en spelt. Driemaal ambachtelijk gedistilleerd in koperen alambiek voor een zachte borrel. Verrijkt met jeneverbes, appel, Oost-indische kers en dragon die de karakteristieke nootachtige speltsmaak verdiepen.
Flesinhoud: 500 ml
Deze graanjenever is gemaakt van vijf biologisch geteelde granen: gerst, spelt, rogge, haver en tarwe. Driemaal gedistilleerd in koperen alambiek voor een zachte afdronk. Met elke slok ontdek je een rijk palet aan smaken: levendige jeneverbes, versgebakken brood, vers gemaaid gras, rijpe fruittoetsen, en een subtiele hint van kruiden en nootachtigheid.
Flesinhoud: 500 ml
Sinds de oprichting in 2015 stookt Stokerij Soestdijk een (h)eerlijke borrel. Hiervoor gebruiken we biologische ingredienten en zoveel mogelijk lokaal verkregen. Onze speciale genever, gin, wodka en likeur geven we de smaak van Soestdijk mee door lokale wildpluk botanicals toe te voegen.
Flesinhoud: 500 ml
Sinds de oprichting in 2015 stookt Stokerij Soestdijk een (h)eerlijke borrel. Hiervoor gebruiken we biologische ingredienten en zoveel mogelijk lokaal verkregen. Onze speciale genever, gin, wodka en likeur geven we de smaak van Soestdijk mee door lokale wildpluk botanicals toe te voegen.
Flesinhoud: 500 ml