Pink 47 is een London Dry Gin gemaakt met 12 botanicals uit de hele wereld, waaronder de Italiaanse jeneverbes, 2 soorten engelwortel, een melange van verschillende Corianders , Spaans citrus en amandelen, Afrikaanse nootmuskaat en verschillende exotische specerijen uit de Oriënt.
Flesinhoud: 700 ml
Amarguinha - Amendoa Amarga - is een Portugese likeur die daadwerkelijk van amandelen gemaakt is. De bekende DiSaronno uit Italie is gemaakt van abrikozenpitten en mag officieel geen amaretto meer heten!
Flesinhoud: 700 ml
Zeer verrassende Italiaanse creamlikeur van Bottega, gemaakt van pistache noten. Je denkt gelijk aan pistache ijs! Een heel lekker zomerlikeurtje!
Flesinhoud: 500 ml
Cara Cara is een unieke vrucht die de basis vormt van de Cara Cara Cello van Koreman’s. De Cara Cara is familie van de Washington navelsinaasappel. En dat geeft een heerlijke frisse, licht zoete smaak aan onze nieuwe cello.
Flesinhoud: 500 ml
De Bombay Sapphire Gin wordt gedistilleerd met 10 kruiden en specerijen afkomstig van over de hele wereld. Zo komt het zoethout uit China, de jeneverbessen uit Italie en de koriander uit Marokko.
Flesinhoud: 1000 ml
Gammel Dansk is een Deense kruidenlikeur, een maagbitter of maagelixer. Gammel Dansk betekent letterlijk 'Oud Deens'. J.K. Asmund stelde het recept in 1964 samen. Het is een combinatie van 29 verschillende kruiden, specerijen en bloemen.
Flesinhoud: 700 ml
Capel Pisco wordt gemaakt van Muscatel Pisco druiven en rijpt voor 2 maanden op Amerikaans eikenhout. In de geur fruitige tonen en in de smaak is zoeter dan veel andere pisco's.
Flesinhoud: 700 ml
De Château Montifaud VS Cognac is afkomstig uit de Petite Champagne en heeft 4 tot 5 jaar gerijpt op eikenhout. De druiven Colombard, Folle Blanche en Ugni-Blanc zijn gebruikt voor de VS Cognac.
De Château Montifaud VS Cognac is afkomstig uit de Petite Champagne en heeft 4 tot 5 jaar gerijpt op eikenhout. De druiven Colombard, Folle Blanche en Ugni-Blanc zijn gebruikt voor de VS Cognac.