Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op land
  • meer
Zoek op dranksoort
    • meer

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|
|

Gedistilleerd

Nobeltje Likeur 70 cl

Nobeltje Likeur 70 cl is een uitzonderlijke kruidenlikeur met een rijke geschiedenis en een unieke smaak. Met zijn traditionele recept, doorgegeven door vier generaties, biedt deze likeur een ongeëvenaarde drinkervaring.

Flesinhoud: 700 ml

Zuidam Jonge Jenever 1L

Zuidam Jonge Jenever 1L is een uitstekende keuze voor liefhebbers van jenever die op zoek zijn naar een zachte en verfijnde drinkervaring. Met zijn fruitige aroma's, zachte smaak en harmonieuze balans tussen jeneverbessen, mout en kruiden biedt deze jenever een unieke en bevredigende drinkervaring.

Flesinhoud: 1000 ml

Calvados La Ribaude biologique

La Ribaude Biologische Calvados Pays d'Auge is een uitstekende keuze voor liefhebbers van hoogwaardige en biologische calvados. Met zijn uitgesproken geur, complexe smaaktonen en lange, intense afdronk biedt deze calvados een unieke en bevredigende ervaring.

Flesinhoud: 700 ml

Zuidam Oude Jenever 3 jaar gelagerd 100 cl

Zuidam Oude Jenever 3 jaar gelagerd 100 cl is een uitstekende keuze voor liefhebbers van jenever die op zoek zijn naar een rijke en verfijnde drinkervaring. Met zijn delicate aroma's, gebalanceerde smaak en lange afdronk biedt deze jenever een unieke en bevredigende ervaring.

Flesinhoud: 1000 ml

Château Montifaud Napoleon Cognac 70 cl

Château Montifaud Napoleon 70 cl is een uitstekende keuze voor de liefhebber van verfijnde en complexe cognacs. Met zijn rijke smaakprofiel van sinaasappel en vanille en zijn lange, aangename afdronk, biedt deze cognac een unieke drinkervaring.

Flesinhoud: 700 ml

Hartevelt Jonge Jenever 100 cl

Hartevelt Jonge Jenever 100 cl is een uitstekende keuze voor liefhebbers van jenever die op zoek zijn naar een zachte, milde en veelzijdige drinkervaring. Met zijn subtiele aroma's, gebalanceerde smaak en verfrissende afdronk biedt deze jenever een unieke en bevredigende ervaring.

15,95 13,50 per fles

15% korting

Bailey's Irish Cream 70 cl

Bailey's Irish Cream 70 cl is een must-have voor elke liefhebber van luxe likeuren. Met zijn rijke, romige smaak en veelzijdige toepassingsmogelijkheden is Bailey's een drank die zowel puur als in diverse culinaire creaties altijd indruk maakt.

17,95 15,95 per fles

11% korting

Francois Peyrot Orange & Cognac likeur

  François Peyrot Orange & Cognac Likeur is meer dan een likeur; het is een verfijnde drank die de frisheid van sinaasappel en de diepte van cognac samenbrengt. Met zijn hoogwaardige ingrediënten en zorgvuldige productie biedt deze likeur een unieke smaakervaring voor elke gelegenheid.

Flesinhoud: 700 ml

Francois Peyrot Pêche & Cognac likeur

  François Peyrot Pêche & Cognac Likeur is meer dan een likeur; het is een verfrissende en verfijnde drank die de essentie van perzik en cognac samenbrengt. Met zijn hoogwaardige ingrediënten en zorgvuldige productie biedt deze likeur een unieke smaakervaring voor elke gelegenheid.

Flesinhoud: 700 ml

Chateau du Breuil Calvados VSOP 35 cl

Chateau du Breuil Calvados VSOP is een verfijnde Franse calvados die minstens vier jaar heeft gerijpt op eikenhouten vaten. Deze rijping zorgt voor een rijke en complexe smaak, doordrenkt met de kenmerkende invloeden van appel.

Flesinhoud: 350 ml

Hendrick's Gin 70 cl

Hendrick's Gin 70 cl is een uitstekende keuze voor liefhebbers van premium gin's die op zoek zijn naar een unieke en gebalanceerde drinkervaring. Met zijn complexe aroma's, verfijnde smaak en lange afdronk biedt deze gin een unieke en bevredigende ervaring.

Flesinhoud: 700 ml

Ron Roquez Dark Rum 100 cl

Ron Roquez Dark Rum 100 cl is een uitstekende keuze voor liefhebbers van rum die op zoek zijn naar een betaalbare en veelzijdige optie voor mixdrankjes. Met zijn rijke aroma's, gebalanceerde smaak en lange afdronk biedt deze rum een bevredigende drinkervaring.

Flesinhoud: 1000 ml

Ron Roquez White Rum 100 cl

Ron Roquez White rum wordt gemaakt op het eiland Reunion in de buurt van Madagaskar. Ron Roquez is een mooie witte rum, perfect om te mixen.

Flesinhoud: 1000 ml

Zuidam Rogge Jenever 100 cl

Zuidam Rogge Jenever 100 cl is een uitstekende keuze voor liefhebbers van jenever die op zoek zijn naar een zachte en verfijnde drinkervaring. Met zijn rijke aroma's, gebalanceerde smaak en lange afdronk biedt deze jenever een unieke en bevredigende ervaring.

Flesinhoud: 1000 ml

Zuidam Oude Jenever 1 jaar gelagerd 100 cl

Zuidam Oude Jenever 1 jaar gelagerd 100 cl is een uitstekende keuze voor liefhebbers van jenever die op zoek zijn naar een volle en verfijnde drinkervaring. Met zijn rijke aroma's, gebalanceerde smaak en lange afdronk biedt deze jenever een unieke en bevredigende ervaring.

Flesinhoud: 1000 ml

Even geduld a.u.b.