Snel kiezen
Zoek op prijs
Zoek op land
  • meer

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|
|

Gedistilleerd

Hendrick's Gin 70 cl

Hendrick's Gin 70 cl is een uitstekende keuze voor liefhebbers van premium gin's die op zoek zijn naar een unieke en gebalanceerde drinkervaring. Met zijn complexe aroma's, verfijnde smaak en lange afdronk biedt deze gin een unieke en bevredigende ervaring.

Flesinhoud: 700 ml

Zuidam Oude Jenever 3 jaar gelagerd 100 cl

Zuidam Oude Jenever 3 jaar gelagerd 100 cl is een uitstekende keuze voor liefhebbers van jenever die op zoek zijn naar een rijke en verfijnde drinkervaring. Met zijn delicate aroma's, gebalanceerde smaak en lange afdronk biedt deze jenever een unieke en bevredigende ervaring.

Flesinhoud: 1000 ml

Château Montifaud Napoleon Cognac 70 cl

Château Montifaud Napoleon 70 cl is een uitstekende keuze voor de liefhebber van verfijnde en complexe cognacs. Met zijn rijke smaakprofiel van sinaasappel en vanille en zijn lange, aangename afdronk, biedt deze cognac een unieke drinkervaring.

Flesinhoud: 700 ml

Zuidam Rogge Jenever 100 cl

Zuidam Rogge Jenever 100 cl is een uitstekende keuze voor liefhebbers van jenever die op zoek zijn naar een zachte en verfijnde drinkervaring. Met zijn rijke aroma's, gebalanceerde smaak en lange afdronk biedt deze jenever een unieke en bevredigende ervaring.

Flesinhoud: 1000 ml

Francois Peyrot Orange & Cognac likeur

  François Peyrot Orange & Cognac Likeur is meer dan een likeur; het is een verfijnde drank die de frisheid van sinaasappel en de diepte van cognac samenbrengt. Met zijn hoogwaardige ingrediënten en zorgvuldige productie biedt deze likeur een unieke smaakervaring voor elke gelegenheid.

Flesinhoud: 700 ml

Francois Peyrot Pêche & Cognac likeur

  François Peyrot Pêche & Cognac Likeur is meer dan een likeur; het is een verfrissende en verfijnde drank die de essentie van perzik en cognac samenbrengt. Met zijn hoogwaardige ingrediënten en zorgvuldige productie biedt deze likeur een unieke smaakervaring voor elke gelegenheid.

Flesinhoud: 700 ml

Francois Peyrot Cognac VSOP (12 jaar)

  François Peyrot Cognac VSOP (12 jaar) is meer dan een cognac; het is een combinatie van traditie, vakmanschap en duurzaamheid. Met zijn rijke geschiedenis en uitmuntende smaak biedt deze cognac een unieke ervaring voor de fijnproever.

Francois Peyrot | Cognac | Heritage | Lot 60
OP = OP

Francois Peyrot | Cognac | Heritage | Lot 60

  François Peyrot Héritage Lot 60 is meer dan een cognac; het is een stukje geschiedenis in een fles. Met zijn rijke smaken en exclusieve herkomst biedt deze cognac een ongeëvenaarde ervaring voor de fijnproever.

Flesinhoud: 700 ml

Francois Peyrot Cognac XO (25 jaar)

  François Peyrot Cognac XO (25 jaar) is meer dan een cognac; het is een meesterwerk dat de essentie van traditie, vakmanschap en duurzaamheid belichaamt. Met zijn rijke geschiedenis en uitmuntende smaak biedt deze cognac een ongeëvenaarde ervaring voor de fijnproever.

Château Montifaud VSOP Cognac 70 cl

Château Montifaud VSOP Cognac 70 cl is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een verfijnde en toegankelijke cognac. Met zijn rijke, fruitige aroma's en complexe smaakprofiel biedt deze cognac een unieke en bevredigende drinkervaring.

Calvados La Ribaude biologique

La Ribaude Biologische Calvados Pays d'Auge is een uitstekende keuze voor liefhebbers van hoogwaardige en biologische calvados. Met zijn uitgesproken geur, complexe smaaktonen en lange, intense afdronk biedt deze calvados een unieke en bevredigende ervaring.

Flesinhoud: 700 ml

Jagermeister 100 cl

Jägermeister 100 cl is een essentiële toevoeging aan elke drankcollectie. Met zijn rijke, complexe smaak en veelzijdige toepassingsmogelijkheden is Jägermeister een favoriet in zowel huiselijke omgevingen als bars en clubs wereldwijd.

Flesinhoud: 1000 ml

Bols Corenwijn 100 cl

Bols Corenwijn 1 liter is een uitstekende keuze voor liefhebbers van sterke drank die op zoek zijn naar een unieke en authentieke Nederlandse smaakervaring. Met zijn volle, kruidige karakter en subtiele tonen van mout biedt deze Corenwijn een onvergetelijke reis door smaak en traditie.

25,95 22,95 per fles

11% korting

Nardini Grappa Bianca 70 cl

Nardini Grappa Bianca 70 cl is een uitstekende keuze voor liefhebbers van grappa die op zoek zijn naar een verfijnde en zachte drinkervaring. Met zijn frisse bloemige en fruitige aroma's, rijke smaakpalet en lange, aangename afdronk, biedt deze grappa een unieke en bevredigende drinkervaring.

Flesinhoud: 700 ml

Château Gensac | Armagnac | 10 ans

Château Gensac Armagnac 10 ans is een uitstekende keuze voor liefhebbers van hoogwaardige Armagnac die op zoek zijn naar een nobele en complexe drinkervaring. Met zijn rijke aroma's, gebalanceerde smaak en lange afdronk biedt deze Armagnac een unieke en bevredigende ervaring.

Flesinhoud: 700 ml

Even geduld a.u.b.