Snel kiezen
Zoek op prijs
Zoek op land
  • meer

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|
|

Gedistilleerd

Zuidam Oude Jenever 3 jaar gelagerd 100 cl

Deze oude genever van Zuidam heeft een intenser en rijker aroma dan de 1 jaar gerijpte genever. De gerijpte smaak van de genever is verfijnd en licht zoet, met aroma's van jeneverbes, vanille en eiken.

Flesinhoud: 1000 ml

Château Montifaud Napoleon Cognac 70 cl

De Château Montifaud Napoleon Cognac is afkomstig uit de Petite Champagne en heeft 18 jaar gerijpt op eikenhout. De geur en smaak is vol en bloemig met tonen van vanille en sinaasappel.

Flesinhoud: 700 ml

Nardini Grappa Bianca 70 cl

Beroemd grappahuis uit Bassano di Grappa, sinds 1779.  De druiven zijn geoogst in de heuvels en aan de voet van de heuvels in de Noord-Italiaanse Veneto en Friuli regio.

Flesinhoud: 700 ml

Château Montifaud VSOP Cognac 70 cl

De Château Montifaud VS Cognac is afkomstig uit de Petite Champagne en heeft 4 tot 5 jaar gerijpt op eikenhout. De druiven Colombard, Folle Blanche en Ugni-Blanc zijn gebruikt voor de VS Cognac.

Hendrick's Gin 70 cl

Hendrick's gin wordt sinds 1999 gedistilleerd bij William Grant & Sons in Schotland. Bij het distilleren wordt Bulgaarse roos en komkommer gebruikt. In de smaak tonen van jeneverbes, koriander citroen en frisse komkommer.

Flesinhoud: 700 ml

Francois Peyrot Orange & Cognac likeur

  François Peyrot Orange & Cognac Likeur is meer dan een likeur; het is een verfijnde drank die de frisheid van sinaasappel en de diepte van cognac samenbrengt. Met zijn hoogwaardige ingrediënten en zorgvuldige productie biedt deze likeur een unieke smaakervaring voor elke gelegenheid.

Flesinhoud: 700 ml

Francois Peyrot Pêche & Cognac likeur

  François Peyrot Pêche & Cognac Likeur is meer dan een likeur; het is een verfrissende en verfijnde drank die de essentie van perzik en cognac samenbrengt. Met zijn hoogwaardige ingrediënten en zorgvuldige productie biedt deze likeur een unieke smaakervaring voor elke gelegenheid.

Flesinhoud: 700 ml

Francois Peyrot Cognac VSOP (12 jaar)

  François Peyrot Cognac VSOP (12 jaar) is meer dan een cognac; het is een combinatie van traditie, vakmanschap en duurzaamheid. Met zijn rijke geschiedenis en uitmuntende smaak biedt deze cognac een unieke ervaring voor de fijnproever.

Francois Peyrot | Cognac | Heritage | Lot 60
OP = OP

Francois Peyrot | Cognac | Heritage | Lot 60

  François Peyrot Héritage Lot 60 is meer dan een cognac; het is een stukje geschiedenis in een fles. Met zijn rijke smaken en exclusieve herkomst biedt deze cognac een ongeëvenaarde ervaring voor de fijnproever.

Flesinhoud: 700 ml

Francois Peyrot Cognac XO (25 jaar)

  François Peyrot Cognac XO (25 jaar) is meer dan een cognac; het is een meesterwerk dat de essentie van traditie, vakmanschap en duurzaamheid belichaamt. Met zijn rijke geschiedenis en uitmuntende smaak biedt deze cognac een ongeëvenaarde ervaring voor de fijnproever.

Zuidam Rogge Jenever 100 cl

Zuidam is een van de laatste Nederlandse distillateurs die al haar distillaten en extracten nog op ambachtelijke wijze binnen het familiebedrijf maakt en verwerkt. Deze speciale Genever combineert de kruidigheid van het rogge graan met de smaken van jeneverbes, zoethoutwortel en anijszaad.

Flesinhoud: 1000 ml

Osmoz Citrus Gin

De familie Vallet van Chateau Montifaud maakt nu naast Cognac ook Gin! Bijzonder aan deze gin is dat deze gedistieerd is van druiven. Dit kom je nog niet vaak tegen.

Flesinhoud: 700 ml

Even geduld a.u.b.