Snel kiezen
Zoek op prijs
Zoek op land
  • meer
Zoek op dranksoort
    • meer

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|
|

Likeur

DMC Limoncello by DRUNKENMONKEY Peize-Holland

Drunken Monkey Limoncello is meer dan een likeur; het is een meesterwerk van ambacht en passie. Met zijn bekroonde kwaliteit en pure smaak biedt deze limoncello een ongeëvenaarde ervaring voor elke liefhebber van citruslikeuren.

Flesinhoud: 500 ml

Lorenzo Inga My Limoncello 150 cl

Lorenzo Inga My Limoncello 150 cl is een echte Siciliaanse delicatesse die traditie en kwaliteit in elke druppel verenigt. Of u nu een fijnproever bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe smaakervaring, deze limoncello zal u zeker verrassen.

Flesinhoud: 1500 ml

Lara Kruskovac 100 cl

Lara Kruskovac is een uitstekende keuze voor liefhebbers van zoete likeuren die op zoek zijn naar een veelzijdige en hoogwaardige perenlikeur. Met zijn uitnodigende aroma's, gebalanceerde smaak en lange afdronk biedt deze Kroatische likeur een unieke en bevredigende ervaring.

Gecko Caramel Liqueur

Gecko Caramel Liqueur is een uitstekende keuze voor liefhebbers van premium likeuren die op zoek zijn naar een soepele en rijke drinkervaring. Met zijn zoete en verfijnde aroma's, gebalanceerde smaak en lange afdronk biedt deze likeur een unieke en bevredigende ervaring.

Flesinhoud: 700 ml

Galliano l'Autentico 50 cl

Galliano L'Autentico is een uitstekende keuze voor liefhebbers van premium likeuren die op zoek zijn naar een unieke en complexe smaakervaring. Met zijn rijke aroma's, gebalanceerde smaak en lange afdronk biedt deze likeur een verfijnde en bevredigende drinkervaring.

Lorenzo Inga Amaretto 70 cl
onze favoriet

Lorenzo Inga Amaretto 70 cl

  Lorenzo Inga Amaretto 70 cl is meer dan een likeur; het is een ervaring van Italiaanse traditie en vakmanschap. Of u nu een fijnproever bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe smaakervaring, deze amaretto zal u zeker bekoren.

Flesinhoud: 700 ml

Angelique Hoving - van der Linden

Aanbeveling van onze wijnadviseur Angelique Hoving - van der Linden

"Misschien wel de lekkerste Amaretto die er bestaat... Hier proef je de echte amandelsmaak in terug..." Lees meer

De Kuyper Creme de Cacao Wit 70 cl

De Kuyper Crème De Cacao Wit is een uitstekende keuze voor liefhebbers van chocolade- en vanillelikeuren die op zoek zijn naar een rijke en verfijnde smaakervaring. Met zijn volle chocoladesmaak en delicate vanilletonen biedt deze likeur een verfijnde en bevredigende drinkervaring.

Lorenzo Inga My Limoncello 20 cl

Lorenzo Inga My Limoncello 20 cl is een echte Siciliaanse delicatesse die traditie en kwaliteit in elke druppel verenigt. Of u nu een fijnproever bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe smaakervaring, deze limoncello zal u zeker verrassen.

Flesinhoud: 200 ml

8,95 per fles

Alleen in de winkel te koop
Lorenzo Inga Amaretto 20 cl
onze favoriet

Lorenzo Inga Amaretto 20 cl

  Lorenzo Inga Amaretto 20 cl is meer dan een likeur; het is een ervaring van Italiaanse traditie en vakmanschap. Of u nu een fijnproever bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe smaakervaring, deze amaretto zal u zeker bekoren.

Flesinhoud: 200 ml

9,95 per fles

Alleen in de winkel te koop

Nardini Acqua di Cedro 70 cl

Nardini Acqua di Cedro 70 cl is een uitstekende keuze voor liefhebbers van citroenlikeuren die op zoek zijn naar een verfijnde en zachte drinkervaring. Met zijn frisse en geurige aroma's en zoete citroenprofiel biedt deze likeur een unieke en bevredigende drinkervaring.

Flesinhoud: 700 ml

Nardini Acqua di Cedro 35 cl

Nardini Acqua di Cedro 35 cl is een uitstekende keuze voor liefhebbers van citroenlikeuren die op zoek zijn naar een verfijnde en zachte drinkervaring. Met zijn frisse en geurige aroma's en zoete citroenprofiel biedt deze likeur een unieke en bevredigende drinkervaring.

Flesinhoud: 350 ml

Villa de Varda Limoncino 70 cl

Villa de Varda Limoncino 70 cl is meer dan een likeur; het is een authentieke Italiaanse delicatesse. Met zijn traditionele productie en hoogwaardige ingrediënten biedt deze limoncino een unieke en verfijnde ervaring.

Flesinhoud: 700 ml

Lorenzo Inga My Limoncello 50 cl

Lorenzo Inga My Limoncello 50 cl is een echte Siciliaanse delicatesse die traditie en kwaliteit in elke druppel verenigt. Of u nu een fijnproever bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe smaakervaring, deze limoncello zal u zeker verrassen.

Flesinhoud: 500 ml

Even geduld a.u.b.