Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op dranksoort

Proefflessen WhiskyProeven in de winkel

Normaal gesproken kan er altijd geproefd worden in de winkel. Helaas is dit nu vanwege de Corona maatregelen niet mogelijk. Wij geven wel regelmatig online proeverijen. De agenda voor 2021 wordt binnenkort weer gevuld. In 2020 geven wij vanwege de drukte in de winkel en webwinkel geen online proeverijen meer.

Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden van alle aanbiedingen en (online) proeverijen? Meld je dan aan voor de digitale nieuwsbrief:

---> https://www.vanderlinden-drank.nl/aanmelden-nieuwsbrief

 


Whisky Night met Jock Shaw & band

Jock Shaw is een van de meest gewilde whisky ambassadors in Nederland. Jock is Schots (en dat hoor je!), maar woont al 40 jaar in Nederland. Deze ‘Keeper of the Quaich’ gaat ons op humoristische en cabareteske wijze vertellen over de mooie whisky’s die hij meeneemt. Als kers op de taart neemt hij bovendien zijn eigen band mee. Diverse instrumenten zullen worden bespeeld zoals de ukelele, banjo, mandola, mondharmonica, fluit … muziek à la The Dubliners; Het dak van de Wilhelminakerk gaat eraf!

De whisky’s die we proeven komen uit Schotland en Ierland èn Jock zal een specialiteit meenemen van buiten Europa… Zoals bekend laten we graag whisky’s proeven met bijzondere vatrijpingen en pareltjes die gebotteld zijn op vatsterkte.

Datum
10-12-2021
Tijd
20:00 uur tot 22:30 uur
Locatie
Wilhelminakerk | Soesterbergsestraat 18 | 3768 EJ | Soest
Prijs
€ 49,50

Lees verder en aanmelden
Even geduld a.u.b.