Proeverijen

Proeven in de winkel
In de winkel staat een prachtige stamtafel waar u kunt aanschuiven om te proeven. Er staan altijd wijnen en whisky’s open om te keuren. De eerste vrijdag en zaterdag staan o.a. de wijnen uit het wijnbericht open.

Proeverijen op maat
In ons proeflokaal, ‘Onderons’ genaamd, kunt u met grotere gezelschappen proeven of een evenement organiseren. En met kleinere groepen is de sfeervolle winkel een mogelijkheid. Wij verzorgen hier uw proeverij op maat. Maar ook proeverijen op locatie of aan huis (kleine meerprijs) behoren tot de mogelijkheden.

Wijnproeverij ‘Rond de Wereld’
Een voorbeeld van een proeverij is 'Rond de Wereld'. Tijdens deze proeverij nemen we u mee op ontdekkingsreis. U proeft 6 verschillende wijnen die afkomstig zijn uit de hele wereld. Naast de wijnen serveren wij 3 verschillende amusehapjes. Uiteraard is er stokbrood om de smaak te neutraliseren. Aan het einde van de avond kunnen de deelnemers meedoen aan de wijnquiz. Degene die het beste opgelet heeft gedurende de avond heeft de meeste kans om te winnen. De winnaar ontvangt een leuk cadeau.

De wijnen

1. mousserend Loredan Gasparini DOCG Prosecco Italië
2. wit The Grape Whisperer, Sauvignon Blanc Nieuw Zeeland
3. wit Chateau de la Jaubertie, Chardonnay Frankrijk
4. rood Pioneer Red Californië
5. rood Primitivo Italië
6. dessertwijn Alvear PX 1927 Spanje


Kosten
U betaalt € 39,50 per persoon voor deze proeverij. Graag horen we uiterlijk twee dagen van tevoren hoeveel personen er deelnemen. Er is een minimum van 8 personen. Indien er daarna nog deelnemersafvallen zijn we genoodzaakt daar kosten voor in rekening te brengen.

Bovenstaande proeverijen zijn voorbeelden, er zijn genoeg andere mogelijkheden. 

Neemt u contact op voor een passend voorstel.

Proeftafel winkel

Proeftafel winkel

Sfeervolle schouw winkel

Sfeervolle schouw winkel

Proeflokaal Onderons

Proeflokaal Onderons

Even geduld a.u.b.