Angelique Hoving - van der Linden

Eigenaar en vinoloog

Angelique is sinds 2002 volledig werkzaam in en eigenaar van het familiebedrijf. Na een baan als Project Manager bij een Uitgeverij besloot zij toch te kiezen voor het ‘familievak’. Zij is gediplomeerd Slijter, Vinoloog en Liquorist. Zij is de 4e generatie die de zaak bestiert. Met enthousiasme staat ze in de winkel, geeft ze proeverijen en is ze druk op kantoor; van alle markten thuis. Haar favoriete wijn uit het assortiment is 'The Grape Whisperer' uit Nieuw-Zeeland: Een stuivende Sauvignon Blanc, waar je de klasse van de wijnmaker goed in proeft: expressief, frisdroog en loepzuiver. Daarnaast hebben de Gin Tonics haar interesse. Een grote trend op dit moment. Mooi zijn de Gins van de Belgische distilleerderij Filliers. Gecombineerd met de Tonics van Fevertree is het feest compleet.

De aanbevelingen van Angelique

Erik Vermeer

Vinoloog

Erik is sinds 2007 werkzaam bij Van der Linden - Drank in het Bijzonder. Daarvoor heeft hij bij diverse Slijterijen in het land het vak geleerd. Als geboren Schiedammer, de bakermat van de Jenever, is het bijna logisch dat hij dit vak in is gegaan. Erik zorgt ervoor dat alles door blijft draaien, hij zorgt ervoor dat de voorraden kloppen, adviseert in de winkel en zorgt ervoor dat de bestellingen door het hele land bezorgd worden. Naast gediplomeerd Slijter is hij ook Vinoloog. Ook over Whisky kan Erik u alles vertellen. Een van zijn favoriete whisky’s uit het assortiment is de Laphroaig Quarter Cask. Turfrook, gecomplementeerd met romige zijdezachte kokosnoot tonen. De smaak is intens, krachtig, gecombineerd met een hint van zout en een elegante en romige afdronk.

Astrid Pot – Schimmel

Wijn- en whiskyadviseur

Astrid is al ruim 25 jaar een vertrouwd gezicht bij ons in de zaak. Als gediplomeerd Slijter heeft zij veel kennis van het gehele assortiment. Op vrijdag en zaterdag is zij aanwezig en helpt u bij het maken van de juiste keuze. Of het nu om wijn, whisky, bier of likeur gaat, bij haar bent u aan het juiste adres. Astrid’s favoriete wijn uit het assortiment is de Verdejo Seleccionada van Castelo de Medina. Een heerlijke witte wijn met een fris aroma van rijp fruit en lichte toastgeuren. Een stuivend aroma met een lange afdronk. De bekende Limoncello van Villa Massa is bij haar ook geliefd. Mooi om puur te drinken vanuit de vriezer, maar ook heerlijk als zomerse mix samen met Prosecco.

De aanbevelingen van Astrid

Even geduld a.u.b.