Snel kiezen
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op dranksoort

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|
|

Gedistilleerd

Zuidam Oude Jenever 3 jaar gelagerd 100 cl

Deze oude genever van Zuidam heeft een intenser en rijker aroma dan de 1 jaar gerijpte genever. De gerijpte smaak van de genever is verfijnd en licht zoet, met aroma's van jeneverbes, vanille en eiken.

Flesinhoud: 1000 ml

Zuidam Jonge Jenever 100 cl

Deze jonge genever is ambachtelijk gestookt, waardoor het een zachte en vriendelijke smaak heeft. Er wordt gebruik gemaakt van moutwijn die gedeeltelijk wordt gedistilleerd met kruiden en specerijen, zoals jeneverbes, zoethoutwortel en anijszaad.

Flesinhoud: 1000 ml

Bols Jonge Jenever 100 cl

Flesinhoud: 1000 ml

17,95 15,95 per fles

11% korting

Zuidam Rogge Jenever 100 cl

Zuidam is een van de laatste Nederlandse distillateurs die al haar distillaten en extracten nog op ambachtelijke wijze binnen het familiebedrijf maakt en verwerkt. Deze speciale Genever combineert de kruidigheid van het rogge graan met de smaken van jeneverbes, zoethoutwortel en anijszaad.

Flesinhoud: 1000 ml

Zuidam Oude Jenever 1 jaar gelagerd 100 cl

De Zuidam Oude Genever is uniek in smaak door de combinatie van gerst, mais en rogge. Deze jenever is voorzien van een korte 4e destillatie en is vervolgens een jaar gerijpt op eiken vaten.

Flesinhoud: 1000 ml

Zuidam Spelt Jenever 100cl

Zuidam Spelt Genever is een licht, toegankelijk drankje dat gerijpt is in vaten van Amerikaans eiken. De geur is delicaat met tonen van vanille en graan, evenals jeneverbes en kaneel.

Flesinhoud: 1000 ml

Filliers ambachtelijk GraanJenever

De meesterstokers stellen na distillatie een precieze blend samen. Bij deze jenever wordt bewust voor jonge moutwijn gekozen, de graanjenever is daardaar helder van kleur. De graansmaak komt mooi aan bod in deze zachte en iets zoete jenever.

Flesinhoud: 1000 ml

Paleis Soestdijk Borrel | Jonge Jenever

Deze paleisborrel is een echte oud-hollandse jonge jenever met bite! 

Flesinhoud: 1000 ml

Even geduld a.u.b.