De aarde bestaat uit zes continenten; Azië, Amerika (Noord- en Zuid), Afrika, Antarctica, Europa en Oceanië. Tijdens deze proeverij proeven we uit ieder continent een van de meest mooiste, typische wijnen van die specifieke plek. We proeven zowel rood als wit (in totaal 6 glazen) en nog een bijzonderheid met een link naar wijn ėn een continent… Dit wordt een avond met alleen het beste van het beste, mis het niet en schrijf je nu in…
De Gooische Bierbrouwerij is een niet meer weg te denken brouwer in onze regio. Professioneel en met veel enthousiasme wordt er een uitgebreid assortiment aan bieren gebrouwen. Alle ingredienten worden zo lokaal mogelijk verkregen. De brouwerij bevindt zich in Foodhal Mout op het marktplein in Hilversum. Op zaterdag 19 oktober kun je tussen 14:00 en 17:00 uur kennis maken met het mooie assortiment. Vele bieren zullen te proeven zijn en als seizoenbier staat het bokbier uiteraard centraal. Proef je mee?
In navolging van het grote succes van de proeverij 'Eilandhoppen' eerder dit jaar, gaan we in de herhaling! Uiteraard wel met andere whisky's dan in de vorige editie. Dus voor iedereen weer nieuwe, verrassende whisky's. We hoppen van (Schots) eiland naar eiland. Bereid je voor op de meest uiteenlopende whisky's, van lichtvoetige stijlen, tot vol en uiteraard ook rokerig. Schrijf je snel in, want de vorige keer zat deze proeverij heel snel vol.
Niki Moser is de huidige eigenaar van het beroemde Oostenrijkse wijnhuis 'Sepp Moser'. Zijn opa Lenz Moser en vader Sepp Moser maakten destijds al grote naam in de wijnwereld. Niki was 20 jaar geleden de grote pionier op het gebied van biodynamische wijnbouw. En met succes! Al vele jaren maakt hij verrassend mooie wijnen van uiteraard de plaatselijke Gruner Veltliner. Van een sappige, lichtvoetige no-nonsense variant tot veltliners van kleinere percelen met een langere rijping. Ook de riesling ontbreekt bij hem niet. Rode wijn maakt hij van de Blauer Zweigelt. Wil je meer weten over biodynamische wijnbouw, Oostenrijkse wijnen in het algemeen en/of gewoon lekker proeven? Je bent van harte welkom tussen 14:00 en 17:00 uur en kunt gewoon vrijblijvend komen binnen lopen.
Portugal is de laatste jaren immens populair geworden bij het grote publiek. Vele toeristen weten inmiddels de weg naar dit aantrekkelijke land te vinden en ontdekken daarmee ook de interessante wijnen van dit wijnland. De noordelijke Dourovallei is Unesco Werelderfgoed, en terecht. Het is prachtig om te zien hoe hier via terraswijngaarden de druiven voor onder andere de port groeien. In het binnenland is Alentejo het wijngebied, met daar binnen het topwijngebied Mouchao. Meer richting het zuiden vinden we interessante wijngaarden rondom de stad Lissabon.
Reis je met ons mee? Vinoloog Angelique van der Linden vertelt over dit leuke wijnland, de wijnmakers, de gebieden, leuke anekdotes en uiteraard wordt er geproefd. Zowel wit, rood als iets zoets. In totaal 7 proefglazen.
Schotland is by far het meest bekende whiskyland ter wereld, maar dat betekent niet dat er verder geen whisky wordt geproduceerd. In tegendeel! Er worden vele mooie whisky's geproduceerd over de hele wereld. In deze proeverij proeven we zes prachtige whisky's uit andere landen dan Schotland en van verschillende continenten. Doe mee aan deze proeverij en laat je verrassen door deze pareltjes.
Kom op zaterdag 30 november kennis maken met de originele likeuren van RUSSO uit Sicilie. Wij verkopen sinds deze zomer steeds meer varianten van Russo en zijn er zeer content mee. Geliefd zijn inmiddels de LimeCello, maar bijvoorbeeld ook de meloenlikeur. Gedurende de herfst en winter introduceren we meer winterse varianten. Kom vooral even bij ons binnen lopen om te proeven en te oordelen, we zijn benieuwd wat jij ervan vindt. Je kunt gerust andere liefhebbers meenemen, de likeuren zijn te proeven van 14:00 tot 17:00 uur.
TIP! Leuk als Sint of Kerst cadeau...
Welkom op onze 'Pers & Media' pagina, waar we trots onze recente media-optredens en persberichten delen. Hier vind je een verzameling van krantenartikelen, radiointerviews en meer, waarin ons bedrijf in de schijnwerpers staat. Blader door onze persoonlijke verhalen, bekijk onze media-optredens en ontdek hoe we het gesprek aangaan in de media. We zijn vereerd om onze reis met jou te delen en kijken ernaar uit om deze nog verder voort te zetten!
Doneer actie voor horeca (2021)
Heerlijk om met mensen om te gaan (2021)
Week van de stenen winkel (2024)
Week van de stenen winkel (2024)
Week van de stenen winkel (2024)
Kerst (2023)
Voordelen eigen account