Voor wie

Particulier

Gelegen in het bruisende hart van Soest (Soestdijk), zijn we gemakkelijk bereikbaar, of u nu voor de deur wilt parkeren of gebruik wilt maken van het ruime parkeerterrein van Albert Heijn. Daarnaast bieden we de mogelijkheid tot laden en lossen via onze achteringang aan de Beek- en Daalselaan. Ons team staat klaar om u uitgebreid advies te geven, of het nu gaat om het kiezen van de perfecte fles voor een speciale gelegenheid of het vinden van het ideale cadeau.

Horeca

Van gezellige cafés tot gastronomische restaurants, van eetcafés tot luxe hotels en cateraars, we leveren aan alle segmenten van de horeca in Nederland. Waarom zou u voor uw wijnen voor ons kiezen? Bij ons bent u verzekerd van snelle levering zonder minimale afnamevereisten. Bovendien bieden we optionele trainingen voor uw bedienend personeel, zodat zij vol vertrouwen kunnen adviseren over de wijnkeuzes aan uw gasten. Samen proeven we wijnen en bespreken we de perfecte combinaties met de diverse gerechten op uw menu. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw personeel goed onderlegd is in wijnkennis en uw gasten optimaal kunnen genieten van hun dinerervaring.

Bedrijven

Of het nu gaat om een wekelijkse levering van dranken voor uw kantoor of om speciale relatiegeschenken voor uw zakenpartners, wij staan ​​voor u klaar. Ongeopende dranken kunnen altijd worden geretourneerd, zodat u nooit met onnodige voorraad blijft zitten. Laat ons uw partner zijn in het leveren van hoogwaardige dranken en geschenken voor uw bedrijf.

Even geduld a.u.b.